Plavuizenvloeren reinigen

IB Trading is gespecialiseerd in plavuizen vloeren reinigen. Bij tegels reinigen is het gebruik van de juiste producten en materialen van zeer groot belang. We reinigen niet alleen de tegels maar ook de voegen van de vloer. Ook kunt u bij ons terecht voor het verwijderen van de voegsluier op een nieuwe vloer.

Marmoleum onderhoud

IB Trading is gespecialiseerd in marmoleum reinigen en onderhouden. Het onderhoud van linoleum of marmoleum is aan te raden want deze vloeren worden na verloop van tijd vuil en vies. Uw linoleum of marmoleum vloer gaat door het recoaten langer mee, glanst als nooit tevoren en de kleuren zien er weer fris uit.

Natuursteen onderhoud

IB Trading is gespecialiseerd in natuursteen onderhoud. Natuursteen vloer onderhoud een vak apart waarbij een gedegenkennis is vereist. Oude, doffe of beschadigde natuurstenen vloeren kunnen weer hun originele uitstraling krijgen door deze te slijpen en te polijsten.

Terras en vlonders reinigen

IB Trading is gespecialiseerd in terras en vlonderonderhoud. Het buitenklimaat zorgt ervoor dat terrassen en vlonders veel te verduren krijgen. Zon, regen, sneeuw en vorst hebben een nadelige invloed hierop. Als u het terras of vlonder slecht onderhoudt kan dit leiden tot schimmel en vorstschade, daarom is het belangrijk dat u deze tijdig laat behandelen.

Gietvloeren reinigen

IB Trading is gespecialiseerd in gietvloeren reinigen en onderhouden. U houdt uw gietvloer langer mooi als u deze periodiek specialistisch laat reinigen en onderhouden. IB Trading herstelt de uitstraling van uw vloer door deze specialistisch te reinigen en indien nodig een beschermende coating aan te brengen.