schoonmaakbedrijf almere

IB Trading schoonmaakbedrijf & Glasbewassing uit Almere staat voor kwaliteit en uitgebreide service op facilitair vlak. Dit wordt uitgedragen door onze gemotiveerde schoonmaakmedewerkers. Naast glasbewassing en vaste schoonmaakwerkzaamheden, doen wij ook eenmalige opdrachten. U richt zich op uw core business terwijl wij zorgen voor totaal schoonmaakonderhoud op uw locatie. Neem contact met ons op wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij hebben een uitgebreidt dienstenpakket zoals: schoonmaakdiensten, gevelreiniging, dakreiniging, vloeronderhoud en glasbewassing. Geen klus is ons te gek. Op zoek naar een professioneel en persoonlijk schoonmaakbedrijf? Ontdek wat de schoonmakers van IB Trading voor u kunnen doen als schoonmaakbedrijf Almere.

schoonmaakbedrijf AlmereSchoon is een relatief begrip , alleen echt schoon herkent iedereen dat hoef je niet uit te leggen. Dat betekend hard werken en goed werk afleveren , maar ook door toepassing van de allernieuwste schoonmaaktechnieken.

Hoe kies je een schoonmaakorganisatie , dat is soms wel eens lastig om een weloverwogen keus te maken. Allereerst zet eens wat op een rijtje ? wat verwacht je van een schoonmaakbedrijf Almere…

Dan kun je eens gaan kijken , en zie je al snel hoe professioneel  sommige organisaties bezig zijn met het schoonmaakvak.

Het schoonmaakonderhoud word door ons overdag en in de avonduren uitgevoerd. Het gaat hierbij om dagelijks en wekelijks schoonhouden van kantoren , openbare ruimten, sanitaire ruimten en vergaderruimten binnen bedrijfspanden.

Ook maken wij schoon in appartementencomplexen…

Alle facilitaire werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundig personeel die kennis van zaken hebben , en zich in sociaal opzicht uitstekend kunnen manifesteren binnen de verschillende bedrijfspanden.

Ook kunt u bij ons terecht, voor als u zegt er moeten verschillende dingen gebeuren aan mijn pand , wij hebben n.l alles in eigen portefeuille … en begeleiden  zelf onze schoonmaakbedrijf Almere projecten..

Zoals hogedrukreinigen van gevels etc. nadien het herstellen van het metselwerk … spinnenbestrijding ( biologisch) …. Vloeren onderhoud …..

Zoals u ziet zijn wij van alle markten thuis , en helpen u graag met een goed advies ..

www.schoonmaakbedrijfibtrading.nl