Oplevering schoonmaak

IB Trading maakt graag op een professionele wijze uw opleveringsproject schoon, zodat u gelijk een frisse start heeft. Ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimten, trappenhuizen en liften worden professioneel gereinigd. Uw nieuwe (werk)omgeving is klaar om in gebruik te worden genomen!

Onderhoud

IB Trading is ervaren in professionele schoonmaak van diverse objecten. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en beheer van objecten, gebouwen en terreinen. Een vaste partner die snel, efficiënt en duurzaam werkt tegen een scherp tarief.

Ontruimingen

IB Trading is gespecialiseerd in woning en bedrijfsontruimingen. De oorzaak van een ontruiming is vaak negatief en gaat meestal gepaard met veel verdriet. Dit kan diverse oorzaken hebben zoals overlijden, uitzetting of faillissement. IB Trading zorgt dan op een professionele wijze dat de ontruiming op een correcte manier word afgehandeld.

Trappenhuizen schoonmaken

Er is niets vervelender dan vieze, smoezelige trappenhuizen. IB Trading is gespecialiseerd in schoonmaak en gevelonderhoud voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), vastgoedbeheerders en woningbouwverenigingen. Wij zorgen ervoor dat uw trappenhuis er weer spik-en-span uitziet.

Sporthallen

IB Trading is gespecialiseerd in het professioneel reiningen van sporthallen. Met name de vloer in de sporthal vraagt om speciale aandacht. Wij hebben de juiste kennis en apparatuur om uw vloer weer op het hoogste niveau te krijgen.

Parkeergarages

In een parkeergarage hoopt vuil zich snel op. Auto’s nemen veel vuil mee naar binnen en laten olievlekken achter. IB Trading is gespecialiseerd in het professioneel reiningen van parkeergarage’s. Wij hebben de juiste kennis en apparatuur om uw garage er weer representatief uit te laten zien.

Gallerijen

IB Trading is gespecialiseerd in het professioneel reiningen van en onderhoud van galerijen. Om te voorkomen dat bewoners uitglijden door vocht en algen is het aan te raden om gallerijen met enige regelmaat schoon te spuiten onder hoge druk. Wij zorgen voor een optimale schone en representatieve gallerij.

Kantoren

IB Trading is gespecialiseerd in het professioneel en vakkundig schoonmaken van kantooromgevingen. Een schone werkplek, schoon sanitair en schone vloeren dragen bij aan een prettige werkomgeving. Elke onderneming is anders en vraagt om een aparte aanpak. Door onze jarenlange ervaring zijn wij dan ook de perfecte partner voor uw kantoorschoonmaak.