Over ons

IB Trading schoonmaakbedrijf & Glasbewassing uit Almere staat voor kwaliteit en uitgebreide service op facilitair vlak. Dit wordt uitgedragen door onze gemotiveerde schoonmaakmedewerkers. Naast glasbewassing en vaste schoonmaakwerkzaamheden, doen wij ook eenmalige opdrachten. U richt zich op uw core business terwijl wij zorgen voor totaal schoonmaakonderhoud op uw locatie. Neem contact met ons op wat wij voor u kunnen betekenen.

IB Trading conformeerd zich aan de code Verantwoord Marktgedrag

Dienstenpakket

IB Trading is er voor al uw schoonmaakonderhoud. Wij hebben een uitgebreidt dienstenpakket zoals: schoonmaakdiensten, gevelreiniging, dakreiniging, vloeronderhoud en glasbewassing. Geen klus is ons te gek. Op zoek naar een professioneel en persoonlijk schoonmaakbedrijf? Ontdek wat de schoonmakers van IB Trading voor u kunnen doen!

Werkgebied

IB Trading is een regionaal opererend bedrijf, dit betekent concreet dat wij de keuze hebben gemaakt schoon te maken in de directe omgeving van Almere. Zo garanderen wij laagdrempelig en direct contact en een flexibel dienstenpakket. Uiteraard kunnen wij buiten onze regio schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom voor IB Trading kiezen?

  • Gespecialiseerde en gemotiveerde werknemers
  • Wij werken duurzaam en zijn maatschappelijk betrokken
  • Vaste medewerkers verrichten werkzaamheden bij onze klanten
  • Samen met de klant denken wij in oplossingen
  • Er is geen schoonmaak uitdaging te groot voor ons