Telescoopbewassing

IB Trading is gespecialiseerd in telescopische glasbewassing van hogere raamoppervlakten. Deze manier van glasbewassing wordt gedaan met een telescopisch was systeem. Er wordt gewerkt met gedemineraliseerd water oftewel water in zijn puurste vorm, verkregen door omgekeerde osmose.

Gevelonderhoud

IB Trading is gespecialiseerd in het professioneel en vakkundige gevelreiniging en onderhoud. Onder gevelreiniging verstaan we het verwijderen van vervuiling van gevels. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Reinigen onder hoge druk is vaak de beste oplossing.

Oppoetsen kunstof en aliminium kozijnen

IB Trading is gespecialiseerd in het professioneel en vakkundig oppoetsen van Kunststof en aluminium kozijnen. Kunststof en aluminium kozijnen raken na verloop van tijd verweerd. IB Trading zorgt ervoor dat uw kozijnen en deuren vakkundig worden gereinigd met de juiste producten. IB Trading geeft uw kozijnen weer de originele uitstraling terug!

Klassieke glasbewassing

IB Trading is gespecialiseerd in klassieke glasbewassing. Met een ladder, emmer en spons zorgd IB Trading voor streeploos schonen ramen. Deze methode mag dan eeuwenoud zijn, hij is nog steeds uitermate effectief. Wij doen dit voor o.a. particulieren, bedrijven, VVE‘s en overige instellingen