Hogedruk reiniging

IB Trading is gespecialiseerd in het professioneel en vakkundige gevelreiniging. Onder gevelreiniging verstaan we het verwijderen van vervuiling van gevels. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Reinigen onder hoge druk is vaak de beste oplossing.

Graffiti verwijderen

IB Trading is gespecialiseerd in het professioneel verwijderen van graffiti. De graffiti is verdwenen voordat u er erg in heeft. Graffiti of gevelverf, al deze vervuiling kunnen wij middels de juiste technieken van de gevel verwijderen, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet.

Oppoetsen kunststof en aliminium kozijnen

IB Trading is gespecialiseerd in het professioneel en vakkundig oppoetsen van Kunststof en aluminium kozijnen. Kunststof en aluminium kozijnen raken na verloop van tijd verweerd. IB Trading zorgt ervoor dat uw kozijnen en deuren vakkundig worden gereinigd met de juiste producten. IB Trading geeft uw kozijnen weer de originele uitstraling terug!

Telescopische reiniging

IB Trading is gespecialiseerd in telescopische reiniging van hogere oppervlakten. Deze manier van reiniging en glasbewassing wordt gedaan met een telescopisch was systeem. Er wordt gewerkt met gedemineraliseerd water oftewel water in zijn puurste vorm, verkregen door omgekeerde osmose.

Impregneren

IB Trading is gespecialiseerd in gevels impregneren. Een gevel impregneren heeft als gevolg dat de muur geen water meer doorlaat. Na reiniging van de gevel heeft u de ideale kans om te impregneren. Hierdoor blijft uw gevel droger en schoner en verlengd u de levensduur van uw muur.